Szállítási információk

CSOMAGOLÁS

A megrendelt hanglemezeket kollégáink speciálisan ilyen lemezek szállítására tervezett és gyártott dobozba csomagolják, amely dobozok védik a lemezt minden külső fizikai behatástól. A CD-ket is külön erre a célra tervezett bélelt borítékba csomagoljuk és így adjuk át a futárszolgálatnak.

ÁTVÉTEL CSOMAGAUTOMATÁBÓL

A megrendelt lemezeket átveheted a Foxpost csomagautomata hálózatának valamelyik automatájából. A vásárlás során ki tudod választani, hogy melyik automatából szeretnéd átvenni a csomagot.

A Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesít, amikor a csomagod a kiválasztott automatába érkezik, az ezekben szereplő nyitókód segítségével átveheted azt.

A Foxpost a csomagot 3 naptári napig őrzi automatáiban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és email értesítésben található. A Foxpost ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.

Ha a csomagot sérülten találod az automatában, akkor készíts fényképet a csomagolásról, a csomag külső és belső állapotáról (a belső térkitöltő, térelválasztó anyagokról is) és a sérült termékről. Ezután kérünk, hogy töltsd ki a Foxpost weboldalán található bejelentési űrlapot. Az űrlaphoz kérjük csatold a sérülésről készített képeket. Ez alapján fogja a Foxpost a bejelentésedet kivizsgálni, amelyről 30 napon tájékoztatnak.

A szállítási díj csomagautomatába szállításkor, rendeléskor bankkártyával fizetve a lemezeket: 865 Ft

A szállítási díj csomagautomatába szállításkor, utánvéttel fizetve a lemezeket: 1055 Ft

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelt lemezeket házhozszállítással is rendelheted, ezt a vásárlás során tudod kiválasztani.

Nem kell egész nap készenlétben lenned, a Foxpost 2 órás időintervallumban kézbesíti a házhoz rendelt csomagokat. A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítenek, amely tartalmazza a futár telefonszámát is.

Ha a csomagot sérülten vetted át a futártól, akkor készíts fényképet a csomagolásról, a csomag külső és belső állapotáról (a belső térkitöltő, térelválasztó anyagokról is) és a sérült termékről. Ezután kérünk, hogy töltsd ki a Foxpost weboldalán található bejelentési űrlapot. Az űrlaphoz kérjük csatold a sérülésről készített képeket. Ez alapján fogja a Foxpost a bejelentésedet kivizsgálni, amelyről 30 napon tájékoztatnak.

A szállítási díj házhozszállításnál, rendeléskor bankkártyával fizetve a lemezeket: 1590 Ft

A szállítási díj házhozszállításnál, szállításkor utánvéttel fizetve a lemezeket: 1781 Ft